«
  1. Anasayfa
  2. Cinsel Yaşam
  3. Acil Seks Hayatına Heyecan Aranıyor!

Acil Seks Hayatına Heyecan Aranıyor!

seks

“Aşk” ne hoş bir kelime… İlişkilerin can damarı… Ama maalesef her ilişki için aşk, heyecan ve tutku ilk günlerdeki gibi devam etmiyor. Kimisinde yıllar, kimisinde aylar bu üçlünün azalmasında etkili oluyor. Siz de aynı sorundan müzdarip misiniz? İlişkiniz eski heyecanını korumuyor mu? O halde bu haberi mutlaka okumalısınız. Sizlere önereceğimiz tüyolarla eski heyecanınızı tekrar alevlendirebilirsiniz..

  • Partnerinizin yanında giyinip, soyunun. Ve sizi izlemesine izin verin. Başta izlendiğinizi farketmemişsiniz gibi doğal hareketlerinize devam edin. Emin olun sadece sizi seyretmesi bile erkeğinizin başını döndürmeye yetecektir.
  • Partnerinizden yüz üstü uzanmasını isteyin ve üstüne çıkın. Masaj yaparcasına ellerinizi sırtında dolaştırın. Hassas dokunuşlarla sevgilinizin bedenini rahatlatın.
  • Her zamanın aksine bu sefer banyoyu özel hazırlayın. Kuvvetin içini ılık su ve köpükle doldurun. Banyonun etrafına güzel kokulu mumlar dizin. Kuvvetin içine gül yaprakları atın ve sonra da birlikte banyo yapmanın tadını çıkarın.

kuvette aşk

  • Bazen sevişirken ışıkların açık olması partnerinize daha heyecanlı gelebilir. Unutmayın ki erkekler görsel açıdan uyarılmayı severler. Sevişirken herşeyi birebir görmek çok daha tutku ve ateş katar ilişkinize.
  • İlişkinizin hiçbir evresinde seksten uzak kalmamaya özen gösterin. Örneğin partnerinize çok kızgınsınız ve tartışma hala devam ediyor. Eğer daha fazla uzatmak istemiyor ve bir nebze de olsa onunla yakınlaşmak istiyorsanız sakın beklemeyin. Çünkü her zamankinden çok daha ateşli, tutkulu ve şehvetli bir seks yaşayacağınızı garanti ediyoruz. Unutmayın bazen tartışmak da güzeldir hele bunu bu şekilde sonlandıracaksanız…
  • Monotonluktan her zaman kaçının. Bu sadece ilişkiniz için geçerli değil. Ama konu seks olunca aman diyoruz. Her seferinde aynı yerde, aynı pozisyonda ve aynı durumlarda sevişmeyin. Mümkün olduğunca kendinizi yenileyin. Yeni pozisyonlar, yeni heyecanlar katın. Farklı konsepler yaratın ve bütün bunları açıkça yüz yüze konuşmaktan çekiniyorsanız, küçük notlar hazırlayın. Her ikiniz de istediğiniz pozisyon veya heyecanları yazın ve kutuya atın. Haftada en az 1 kez kutu günü yaratın ve dilediklerinizi tüm hislerinizler gerçeğe dönüştürün.
  • Her erkek iç çamaşırı ve yüksek topuklu ayakkabıdan hoşlanır. Bir gün onu sadece iç çamaşırlarınız ve topuklu seksi ayakkabılarınızla karşılayın. Emin olun bu şekilde karşılanmak her erkeğin hoşuna gider. Partnerinizin ilgisini çekecek iç çamaşırı takımları alın. Güzel parfümler sıkın ve tüm cazibenizi kullanın.
Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *