«
  1. Anasayfa
  2. Güzellik
  3. 2020 Yaz Saç Renkleri

2020 Yaz Saç Renkleri

yaz saç renkleri

2020 yaz saç renkleri bu sene birbirinden renkli, ışıltılı ve yoğun. Saçlara doğal bir görünüm katan 3 boyutlu kahve tonlarından, kalın balyajlara kadar 2020 yaz sezonunun en popüler olacak saç rengi trendini sizler için araştırdık.

  • Bal Sarısı Saç Rengi: Yazın vazgeçilmez renklerinden olan bal sarısı 2020 yaz saç modellerinin vazgeçilmez rengi oluyor. Sarı yelpazesi kadar dikkat çekici, kahve tonlar kadar da joker olarak nitelendirebileceğimiz bu renge bayılacaksınız. Güneşin doğal renklerini eğer saçınıza yansıtmak istiyorsanız, bu saç rengi tam size göre olacaktır.
  • Parlak Kestane Saç Rengi: Eğer koyu renkli saçlardan hoşlananlardansanız, sıcak, parlak ve yoğun olan parlak kestane rengini bu sezon deneyebilirsiniz.
  • Çikolata Trüf Rengi: Bu sezon çikolata trüf olarak adandırdığımız çikolata kahveler oldukça popüler. Trüf gibi katmanlı tonlara sahip olan kahverengi saçlarınız ile 3 boyutlu bir etki yakalayabilirsiniz.
  • Holywood Sarısı Saç Rengi: Eğer gösterişi seviyor ve gösterişli sarılardan hoşlanıyorsanız hem parlak hem de aynı zamanda nötr alt tonlara sahip olan klasik Hollywood rengine bu sezon bir şans verin.
  • Şarap Kahve Saç Rengi: 2020 yaz saç renkleri arasında ön plana çıkan renklerden biri de Şarap Kahve oluyor. Bu renk için ‘femme fatale’ tanımını da kullanmak mümkün. Kahvenin uyumu ile kırmızının çarpıcılığını en uyumlu şekilde birleştiren bu saç tonu hem ilgi çekici hem de oldukça gizemli.
  • Kalın Balyajlı Saç Rengi: Belli ve stratejik noktalara uygulanan eforsuz ve kalın balyajlar, açık renk saç renklerini denemek isteyenler için veya daha çok tek düze olmaya alışanların biraz farklılık katabilmeleri için oldukça ideal.
  • Zengin Kızıl Saç Renkleri: Zengin kızıl saç renkleri değişik tonlarda olabiliyor. Cesur, iddialı ve çarpıcı bir renk olan kızıl, yoğun ve açık yansımaları ile adeta saçlarınıza karakter katıyor.
  • Alaca Karanlık Saç Renkleri: 2020 yaz saç renkleri arasında popüler olan bir diğer renkte Alaca Karanlık olarak adlandırılan renk oluyor. Gün doğumundan sanki hemen önce, yavaş yavaş aydınlanmaya başlayan gök yüzünü andıran koyu saçlarınızın uçlarına gizlenen açık tonlara bayılacaksınız.