«
  1. Anasayfa
  2. Güzellik
  3. 2016 Saç Trendleri

2016 Saç Trendleri

blake lively

Biz kadınlar için güzel görünmek büyük önem taşıyor. Güzel görünmek adına hiç bana yakışmaz, daha önce hiç denemedim dediğimiz bir sürü değişiklik ve yeniliklere kucak açıyoruz. Kişinin kendine yakışan doğru saç modelini ve rengini bulması oldukça önemli ilk adım oluyor. Saç kesimi ve rengi doğru seçildiği zaman bir kişinin tüm yüz ifadesini değişebiliyor. Doğru seçim yapıldığı taktirde bambaşka biri olup çıkıverirsiniz. Güzellik için yenilikleri hep merak eden ve deneyen okuyucularımız için 2016 yılının saç trendlerini araştırdık. Gelin hep birlikte trendler nelermiş göz atalım.

  • 2016 yılının saç renkleri denince ilk akla gelen renkler; klasiklerden çikolata kahve, alışılmışın çok dışında bir renk çilek sarısı, altın gölgeler ve tarçın tonları. 2016 yılında bolca karşımıza çıkacak saç tebeşiri ile pembeleştirilmiş saçları da es geçmemek gerekir, bu sezonun trendleri arasında yerini aldı istanbul escort bile.

saç tebeşiri

  • Gelelim saç rengi kadar önemli başka bir ayrıntı 2016 yılının saç modellerine. Saç modellerinin daha sade olacağı ve kahkülün fazlasıyla vurgulanacağı bir yıl bizi bekliyor. Kahküllerin hafif kabarık ve doğal görünüme sahip olacağını söylemek mümkün. Bu yılın diğer trendler ise bizi okul yıllarına götürecek kolej örgüleri ve doğal toplanmış ense topuzları. Uzun saçı sevenlerin tercihi ise yandan ayrılmış uzun saçlar ve yandan tutturulmuş at kuyruğu modeli olacak. Her sezon sevilen ve vazgeçilmeyen dağınık perçemler yine bu yılın trendleri arasında. Kendini gösterecek diğer trend modeller ise ıslak görünümlü ve retro saç modelleri. 2016 yılında hayatımızda olacak bohem dalgaları unutmamak gerek. Rahatına düşkün bayanlar için ilk tercih olacak bu model; zahmetsiz ve doğal. Bohem dalgalar kadının vahşi tarafı ön plana çıkaracak.
Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *