«
  1. Anasayfa
  2. Moda
  3. 2017 Yaz Plaj Trendleri

2017 Yaz Plaj Trendleri

2017 yaz plaj trendleri

Suyun ve güneşin tadını doyasıya çıkaracağınız huzurlu bir tatil keyfi planlıyorsanız bile siz siz olun sakın güzelliğinizden ödün vermeyin. Bu yazın olmazsa olmazları arasında yer alan ve kolayca ayak uydurabileceğiniz 5 güzellik trendi ile plaj rutininizi yenilemeye ne dersiniz?

Yaz Manikürü: Tropik mavilerden limon yeşiline, bu yaz klasikleşen oje tonlarınızın hepsini rafa kaldırın! 2017 yaz plaj trendlerinde bu yaz manikür yeni aksesuarınız oluyor. Şık sandaletlerinizden kendini gösteren, plajda bikininizi tamamlayan, bronz teniniz üzerinde ışıldayan tırnaklarınızı yaza özel tonlarla renklendirerek modayı tırnaklarınıza getirin.

Tropik Tonlar

Yaz aylarında sadece güneşin ve denizin keyfini çıkartırken değil aynı zamanda after party konseptli ortamlarda da güzelliğinizi vurgulayabilirsiniz. Bikini, mayo, plaj elbiseleriniz ve hatta makyajınız ile sıcağı kucaklayan tropik tonlardaki renkleri kullanarak havanıza hava katabilirsiniz.

Mevsimin enerjik ve sıcak havasını en güzel şekilde yansıtan renkler arasında yer alan turuncu, 2017 yaz modasının vazgeçilmez rengi oluyor ve hatta kırmızının bile yerini alıyor. Bronzlaşan teninize en güzel şekilde eşlik edecek olan bu muhteşem rengi dolgun kirpiklerle de tamamlayarak göz alıcı bir güzelliğe rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

Islak Bakışlar

Her ne kadar sahil keyfinde makyajı biz de önermiyor olsak da, yoğun bakışlar ile farkınızı ortaya koyabilme olanağını da kaçırmanızı istemiyoruz. Bu Sebeple Waterproof bir kaş rimeli ve maskara ile meydana çıkaracağınız gözleriniz sayesinde plajda kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Ancak plaj makyajında dikkat etmeniz gereken konu ise kullanacağınız ürünlerin kesinlikle “Waterproof” ürünler olmasıdır. Aksi durumda güzel gözükeyim derken günün sonunda suya girip çıkmaktan göz altınızda biriken siyah maskara kalıntıları ile çirkin ve komik bir duruma da düşebilirsiniz.

Bakımlı Saçlar

Deniz veya havuzdan çıktıktan sonra ıslak saçlarınızı bu yazın plaj hiti olan topuz modeli ile şekillendirerek, bakımlı görünümünüzden ödün vermemeye ne dersiniz? Eğer cevabınız evet ise yapmanız gereken çok kolay! Saçlarınızı sıkı ve yüksek bir şekilde topuz yaparak sizde saç modasına ayak uydurabilirsiniz.

Güneş Işıltılı Ten

Plaj bakımınıza bu yaz boyut katmaya ne dersiniz? Plajda hem teninize seksi bir ışıltı katacak hem de bakım yapacak vücut yağlarını mutlaka çantanızda bulundurmayı unutmayın. Su ve güneşle buluşan cildinize hemen bakım yaparak şımartabilirsiniz. Işıltılı vücut yağları ile teninizin ihtiyacı olan yoğun nemi sağlayabilir ve parlak bronzluğunuzla plaj seksapelinizi biraz daha arttırabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *