«
  1. Anasayfa
  2. Güzellik
  3. 2017 Yaz Makyaj Modasının En Gözde İkilisi

2017 Yaz Makyaj Modasının En Gözde İkilisi

Makeup artist applying eyeshadow

Kırmızı ve pembe renkleri bu yaz sezonunun en gözde ikilisi olarak karşımıza çıkıyor. Birbiri ile bir o kadar tezat olan bu iki rengin nasıl bir uyum sağlayabileceğini ve 2017 yaz makyaj modasının nasıl en gözde ikilisi olabileceğini merak ediyor olabilirsiniz.

Tek başlarına bile oldukça iddialı renkler arasında yer alan Kırmızı ve Pembeyi ilk etapta makyaj artistleri ve moda tasarımcıları bir arada kullanmaya hiç sıcak bakmıyorlardı ancak bu yaz tabular yıkılıyor. En cesur renkler arasında yer alan bu iki güçlü renk 2017 yaz modasına damgasını vuracak.

Çok modern ve aynı zamanda 80’lerin punk makyajı kadar iddialı olan bu makyaj stili ile adınızdan söz ettireceğinize emin olabilirsiniz. Ancak bir takım yapılması ve yapılmaması gereken kurallar eşliğinde bu tezat ve güçlü iki rengi dengeleyebilir ve müthiş bir makyaj stilini de yakalamayı başarabilirsiniz.

2017 Yaz Makyaj Modasına Ayak Uydurmak İçin Bunları Yapabilirsiniz

  • Göz makyajınızı yaparken kırmızı rengini kullanmaktan çekinmeyin, çünkü kırmızının hem modern hem de cesur bir yansıması vardır. Ancak koyu kırmızı kullanırken açık pembe tonlarını tercih ederek makyajınızı dengelemeyi de unutmayın.
  • Kırmızı ile pembe beraberliği her cilt renginde mükemmel bir şekilde durduğu için ister esmer olun ister sarışın hiç fark etmez, korkmadan bu iki rengi kullanabilirsiniz.
  • Pembe ve kırmızı trendini takip edebilmek için illa da far ve ruj ikilisini tercih etmek zorunda değilsiniz. Kırmızı ojeyi ve açık pembe bir allığı da bir arada kullanabilirsiniz.
  • Eğer birbirinden iddialı bu iki rengi bir arada kullanacaksanız giysilerinizde mutlaka pastel tonları tercih etmelisiniz. Böylece tüm dikkati makyajınıza yöneltmeyi başarabilirsiniz.

2017 Yaz Makyaj Modasına Ayak Uydurmak İçin Bunları Yapmamalısınız

  • Her iki rengin en canlı tonlarını kesinlikle bir arada kullanmayın. Kırmızı ile pembenin beraberliği mükemmeldir ancak ikisi de çok iddialı ve cesur renkler olduğu için güçlü tonları ile yüzünüzdeki dengeyi yok edebilirsiniz.
  • Eğer Kırmızı ruj sürmeyi tercih ediyorsanız ve aynı zamanda da abartılı bir görüntü yaratmak istemiyorsanız göz makyajında mutlaka koyu tonlardan uzak durun.
Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *