«
  1. Anasayfa
  2. Galeri
  3. 2016 Saç Modellerine Bayılacaksınız

2016 Saç Modellerine Bayılacaksınız

2016 saç modası

Son derece hareketli bir kış modası bizi beklerken, 2016 saç modellerinde de kıyafetlerin aksine durağan ve sade bir saç modası bizi bekliyor.

Özellikle 2016 saç modellerinde bu sezon kahkülün ön plana çıkacağını söylemek gerek. Muntazam bir şekilde düzleştirilmiş kahkül yerine hafif kabarık ve son derece natural kahküller öne çıkıyor. Kahküllerin dışında normcore toplanmış ense topuzu ve kolej örgüleri de 2016 saç modasında karşımıza çıkan bir diğer trendler arasında.

Yandan tutturulmuş at kuyruğu ve yine yandan ayrılmış uzun saçlar da uzun saçtan asla vazgeçemeyenlerin bir numaralı tercihi olarak karşımıza çıkacak.

2016 saç modasında heyecanlı modellerde yok değil. Örneğin; taşlı saç bronşlarıyla süslenmiş saçlar ya da saç tebeşiri ile pembeleştirilmiş saç modelleri… Tabii ki bu noktada saç bantlarını da unutmamak gerekiyor.

Her sezon giderek yerini sağlamlaştıran retro saç modelleri ve dağınık perçemler ile beraber karşımıza çıkacak diğer 2016 saç modellerini sizler için galerimizde bir araya getirdik.

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *