«
  1. Anasayfa
  2. Moda
  3. 2014 – 2015 Ayakkabı Modası

2014 – 2015 Ayakkabı Modası

2015 ayakkabı modelleri

Sonbaharın kendisini iyice hissettirmeye başladığı şu günlerde 2014-2015 kış ayakkabı modasını ve ayakkabı trendlerini siz değerli okuyucularımız için araştırdık.

2014’ün en trend ayakkabı modelleri;

Bağcıklı Ayakkabılar:

Feminen bir duruş yakalayabilmenin püf noktası, ayak dekoltesini iyi kullanabilmekten geçer. Bu detayın yeterince farkında olan ünlü markalar da 2014-2015 ayakkabı tasarımlarında bağcıklı çizme ve ayakkabı modelleriyle dekolteyi ön planda tutuyor.

ayakkabı modelleri

Bilekten Bağlı Ayakkabı Modelleri:

Şık ve zarif elbiselerin vazgeçilmezi olan bilekten bağlı ve yüksek topuklu ayakkabılar 2014 ve 2015 kış ayakkabı sezonunda da gardıroplarınızda yerini alacağa benziyor.

Diz Üstü Çizme Modelleri;

Diz üstü çizmeler farklı model alternatifleri ile bu sezonda karşımıza çıkıyor. Yüksek topuklu çorap çizmeler feminen duruştan vazgeçemeyenler, lastik ve düztabanlı olanları ise daha maskülen ve spor giyinmeyi sevenler için son derece uygun.

Cut-Out Ayakkabı Modelleri;

Geçtiğimiz sezonun en popüler parçaları arasında yer alan cut-out botlar, bu sezon çizme ve ayakkabıları da ele geçirmişe benziyor. Kesik görünümlü çizme ve ayakkabılar, tasarımcıların kendine özel yorumları ile sıra dışı modeller olarak karşımıza çıkıyor.

ayakkabı trendi

Dolgu Topuklu Ayakkabı Modelleri;

Dolgu topuklu ayakkabı ve çizme modelleri geçtiğimiz sezonda olduğu gibi 2014-2015 sonbahar ve kış sezonunda da vitrinlerde ki yerini alıyor. Dolgu topuklu ayakkabılar sayesinde hem rahatınızdan hem de şıklığınızdan ödün vermemek mümkün.

Düz Ayakkabı Modelleri;

Topuğu olmayan veya yok denecek kadar kısa olan düz ayakkabı modellerinin sivri burunlu olanlarını gardırobunuza eklemeyi sakın unutmayın. Şık modelleri ile her türlü kıyafete uyum sağlayan bu ayakkabılar, sundukları renk alternatifleriyle de içinizi ısıtıyor.

ayakkabı model

Platform Ayakkabı Modelleri;

Bu sezon model ve renk seçenekleri olarak fazlaca bulabileceğiniz değişik versiyonlu dolgu topuklu ayakkabı modelleri,  sokak stilini yansıtabilmeniz için rahat bir alternatif sunuyor.

İnce Topuklu Ayakkabı Modelleri;

Ünlü markaların başlattığı Sitiletto modası ile gündeme gelen ince topuklar bu kış daha da inceleceğe benziyor.  Hem seksapel hem de şık bir görünüm sunan ince topuklu ayakkabı modelleriyle yürümek ise marifet gerektiriyor.

Mavi Ayakkabı Modelleri;

Bu sene ayakkabı renginde moda “mavi” ve “ mavinin tonları” oluyor. Hem vitrinlerde hem de koleksiyonlarda yerini çoktan almaya başlayan mavi ve tonlarındaki ayakkabı modellerinden en az bir adet sizinde gardırobunuzda bulundurmanızı öneriyoruz.

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *